ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów, tel. 017 872 13 69 (Kolportaż), tel. 017 872 14 37 (Dyrektor), faks 17 872 14 26, e-mail: wydaw@univ.rzeszow.pl
  Strona główna
Lista pozycji
 Nazwa      Cena   Do Koszyka 
 Aspekty technologiczne i ekonomiczne gospodarki żywnościowej regionu podkarpackiego   Aspekty technologiczne i ekonomiczne gospodarki żywnościowej regionu podkarpackiego   4,20zł  Do koszyka 
 Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni   Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni   1,05zł  Do koszyka 
Wyświetlono rekordy od 1 do 2 (z 2 znalezionych) Stron:  1 
Copyright © 2006 weburz@univ.rzeszow.pl