ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów, tel. 017 872 13 69 (Kolportaż), tel. 017 872 14 37 (Dyrektor), faks 17 872 14 26, e-mail: wydaw@univ.rzeszow.pl
  Strona główna
Lista pozycji
 Nazwa      Cena   Do Koszyka 
 Bioactive Components of Garlic and their Effect on the Reduction of Cadmium Toxicity in Food   Bioactive Components of Garlic and their Effect on the Reduction of Cadmium Toxicity in Food   10,50zł  Do koszyka 
 Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności, wyd. 2, (dodruk)   Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności, wyd. 2, (dodruk)   13,65zł  Do koszyka 
 Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności   Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności   10,50zł  Do koszyka 
 Xenobiotics: Environmental Exposure, Toxicity and Physiological Response   Xenobiotics: Environmental Exposure, Toxicity and Physiological Response   23,10zł  Do koszyka 
Wyświetlono rekordy od 1 do 4 (z 4 znalezionych) Stron:  1 
Copyright © 2006 weburz@univ.rzeszow.pl